Flux RSS

Nu sunt adăugate fluxuri RSS

Bookletta

 

Contine 5 produse.
Bookletta

Bookletta este un concept de GEANTĂ pentru CARTE unic în lume, o invenţie înregistrată. Este structurată astfel încât să aibă un buzunar din plastic transparent special pentru carte (care se extinde în funcţie de volumul acesteia), în care aceasta este protejată de şifonare, pătare, de umiditate, etc. În acel buzunar încape şi un ipad, un kindle...

Bookletta este un concept de GEANTĂ pentru CARTE unic în lume, o invenţie înregistrată. Este structurată astfel încât să aibă un buzunar din plastic transparent special pentru carte (care se extinde în funcţie de volumul acesteia), în care aceasta este protejată de şifonare, pătare, de umiditate, etc. În acel buzunar încape şi un ipad, un kindle, nook, sau orice gen de gadget de pe care citeşti. Bookletta promovează cititul, nu contează ce suport preferi!

Purtând Bookletta, îi dai voie întregului oraş să vadă ceea ce citeşti şi să te judece în funcţie de asta, nu în funcţie de hainele pe care le porţi, firma ceasului, etc. În acest fel, educi, schimbi comportamente, faci cititul stilat şi atrăgător şi ieşi în evidenţa din mulţime. Asta ca să nu mai spunem că…  te alături celor care lansează un nou trend!

Mai multe