Flux RSS

Nu sunt adăugate fluxuri RSS

Genti

 

Contine 499 produse.
Genti

Este destul de greu sa nu ravnesti dupa o geanta noua in fiecare sezon, iar cateodata cea mai buna idee este sa cedezi tentatiei. Acest accesoriu feminin indispensabil te insoteste oriunde mergi, are un scop practic bine definit dar si un impact asupra sanatatii spatelui tau. Din numeroasele genti de dama online, cum stii sa faci alegerile cele ...

Este destul de greu sa nu ravnesti dupa o geanta noua in fiecare sezon, iar cateodata cea mai buna idee este sa cedezi tentatiei. Acest accesoriu feminin indispensabil te insoteste oriunde mergi, are un scop practic bine definit dar si un impact asupra sanatatii spatelui tau. Din numeroasele genti de dama online, cum stii sa faci alegerile cele mai bune? Iti spunem noi: optezi pentru genti semnate de designeri romani si ele devin cele mai bune si loiale prietene ale tale.

In aceasta categorie te asteapta in fiecare zi numeroase modele de genti de dama din piele, in modele diverse si din materiale calitative si diversificate.

Ai o silueta inalta si zvelta? Evita gentile de dama cu barete scurte si transforma clutch-ul intr-un accesoriu care sa te insoteasca mereu la evenimentele speciale! Esti miniona? Gentile de umar cu barete lungi te vor face sa pari si mai scunda, pe cand cele care iti stau la nivelul cotului te avantajeaza perfect. Esti rubensiana?Alege o geanta mare patrata pentru a-ti echilibra formele bine evidentiate si evita gentile mici. Mai jos gasesti cu siguranta gentile de dama online perfecte pentru silueta ta si pentru fiecare ocazie!

Mai multe