Identificarea companiei

S.C. SAASH CONCEPT SRL cu sediul social in Bucuresti, strada Margeanului nr 36 si punct de lucru in Alba Iulia, Judetul ALBA, str. Barbu Catargiu 12b, înmatriculată la Registrul Comerţului cu nr. J40/11707/2015, CUI 35045773, având cont IBAN nr. RO 76INGB0000999907307717, deschis la ING si Capital Social 200 RON.

Informații generale

www.saash.ro reprezintă un serviciu de comerț online / comerț electronic / comerț prin internet. Achiziția produselor se face pe baza comenzilor primite pe site, prin telefon sau prin email. Produsele comercializate de S.C. SAASH CONCEPT SRL sunt produse de designeri romani.

Înregistrare

Ca să vă înregistraţi pe site-ul www.saash.ro este necesar să completaţi următoarele informaţii despre dumneavoastră: (nume şi prenume, adresă de email, adresa din actul de identitate, adresa de domiciliu/livrare, numărul de telefon la care puteţi fi contactat). Dacă una sau mai multe informaţii din cele completate de dumneavoastră se modifică ulterior, vă rugăm să ne anunţaţi la adresa de email contact@saash.ro. În utilizarea serviciului, dumneavoastră sunteţi de acord să furnizaţi informaţii adevărate, corecte, actuale şi complete despre dumneavoastră, aşa cum sunt acestea specificate. În situaţia în care considerăm că această obligaţie nu este respectată de către dumneavoastră, ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul la utilizarea serviciului, pe perioadă determinată sau nedeterminată, fără nici o notificare prealabilă. Datele dumneavoastră vor rămâne confidenţiale şi nu vor intra în posesia unor terţe părţi pentru a fi folosite abuziv în alte scopuri.

Cum comand?

Dacă doriţi să cumpăraţi produse de pe site-ul www.saash.ro trebuie să completaţi informaţiile solicitate prin formularul de inregistrare pentru a facilita comanda şi plata acesteia. Aceste informaţii sunt necesare pentru procesarea corectă şi eficientă a comenzii plasate de către dumneavoastră. Informaţiile personale nu sunt transferate către alte terţe părţi. Foarte importanta este acuratetea adresei de livrare, pentru facturare si livrarea fizica a produsului.

Cum plătesc?

A. Plata in numerar - Ramburs, la curier

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare.

Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii.

In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

B. Plata online prin card bancar

Cardurile acceptate pentru plata comenzii sunt cardurile de credit/debit Visa, Visa Electron, MasterCard/Maestro.
Folosind PlatiOnline ca metoda de plata cardul bancar de credit/debit comanda ta va fi procesata imediat.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele SAASH.RO.

Atentie: in cazul platii online, banii vor fi blocati de catre banca in contul dvs. si vor ajunge in contul nostru doar dupa expedierea produsului. Acest lucru poate dura intre 5 si 20 de zile, in functie de timpul de livrare stabilit de catre designerii nostri.


Preţuri şi taxe

Preţurile sunt stabilite atunci când produsele sunt afişate pe site, sunt exprimate in RON şi includ TVA. Pretul afisat se poate modifica când se aplică politica de discount sau când variaţiile de schimb valutar euro-lei sunt semnificative.

Ofertele si produsele prezentate pe site-ul www.saash.ro sunt disponibile in limita stocului, iar preturile pot fi modificate fara o comunicare prealabila.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

Promotiile si reducerile de pret oferite utilizatorilor www.saash.ro nu se pot cumula cu alte promotii si/sau reduceri existente pe Saash.ro.

In cazul in care produsele comandate nu sunt disponibile, iar plata a fost efectuata, banii vor fi returnati integral pe card, fara nici un comision aditional.

VOUCHERELE de cumparaturi nu sunt valabile pentru produsele care sunt deja la reducere si nici NU se cumuleaza cu alte vouchere de cumparaturi.


Contract

Contractul dintre noi şi cumpărător va fi guvernat de legea română şi se interpretează în conformitate cu reglementările cu privire la aceasta. Orice neînţelegeri se soluţionează pe cale amiabilă. În cazul în care neînţelegerile nu pot fi rezolvate pe cale amiabilă, ele vor fi supuse la Curtea de Arbitraj Comercial Internaţional de Camera de Comerţ şi Industrie din România, în conformitate cu reglementarea acestora.

Drepturi de autor

Design-ul, textele, grafica, structura şi toate informaţiile de pe site-ul www.saash.ro sunt proprietatea exclusivă a www.saash.ro. Orice încercare de a copia, reproduce, republica, transfera date, afişa, distribui, vinde sau modifica din conţinutul, datele, informaţiile şi materialele găsite pe site-ul nostru este strict interzisă fără acordul scris al reprezentantului saash.ro.

Reclamaţii

Pentru orice tip de reclamaţii, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de email: contact@saash.ro. Vă asigurăm că echipa Saash.ro va face tot posibilul să rezolve în cel mai scurt timp posibil reclamaţiile dumneavoastră.

Protectia datelor cu caracter personal

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice S.C. SAASH CONCEPT SRL  are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este procesarea comenzilor si dorinta de a va aduce la cunostiinta modificarile din cadrul serviciilor noastre si eventualele servicii noi pe care le oferim noi sau partenerii nostrii. Sunteţi/nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru realizarea documentelor de facturare. Refuzul dvs. determină neprocesarea / anularea comenzii.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari S.C. SAASH CONCEPT SRL

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la contact@saash.ro. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Returnarea produselor

In cazul in care nu sunteti complet multumit de produsul primit sau daca acesta nu vi se potriveste ca si dimensiune, puteti returna produsul in termen de 14 zile de la data primirii coletului.
Plata contravalorii returului urmeaza sa fie achitata de saash.ro in maxim 15 zile de la primirea coletului retur.
 

Clientul trebuie sa trimită o cerere de returnare a produsului sau a produselor prin mail la adresa contact@saash.ro. Toate costurile generate de transportul tur/retur al produselor returnate vor fi suportate de catre client. Costurile pentru transport  generate de kilometri suplimentari vor fi suportate de catre clienti in cazul in care se returneaza produsul.

In cazul returnarii unor produse aferente promotiilor care beneficiaza de transport gratuit, revine in sarcina clientului sa achite  taxa de transport retur, precum si taxa initiala de livrare de a carei gratuitate a beneficiat la plasarea comenzii. (In exemplu, returnarea unui produs in valoare de  500 LEI, care beneficiaza de transport gratuit, implica plata retroactiva a livrarii tur impreuna cu taxa returului; in concluzie,  clientul va achita taxa transport de 20 LEI).

Contravaloarea produselor se achita doar in contul clientului pe numele caruia s-a facut facturarea.

In cazul returnarii unui produs, clientul este obligat sa returneze bunul fara niciun fel de purtare (eticheta rupta, pete de ruj, fond de ten, miros de parfum sau detergent) deteriorare, in cantitatea initiala si in ambalajul original.

Garantie

 

Satisfacţia dumneavoastră reprezintă o responsabilitate esenţială pentru SAASH, de aceea investim toate resursele pentru a vă oferi cea mai bună calitate atunci când achiziţionaţi unul dintre produsele semnate de designerii colaboratori.
 

Certificat de garanţie a produselor


Garanţia reprezintă certitudinea calităţii oferite de S.C. SAASH CONCEPT SRL si parteneri  şi se aplică oricărui produs achiziţionat din magazinul nostru online www.saash.ro
 
Durata de garanţie 


Durata de garanţie este limita de timp care curge de la data cumpărării produsului, până la care producătorul îşi asumă responsabilitatea remedierii sau înlocuirii produsului achiziţionat, pe cheltuiala sa, dacă deficienţele nu sunt imputabile consumatorilor. Pentru produsul achiziţionat din magazinul nostru, oferim o garanţie de 30 de zile de la data cumpărării. Pentru orice defecte pe care le-aţi putea descoperi în această perioadă de timp vă rugam sa ne contactati.
 
Condiţii de garanţie 


Garantăm că produsul achiziţionat de la S.C. SAASH CONCEPT SRL  si partenerii este un produs sigur, nou (nefolosit), autentic (produsul prezintă elementele de identificare ale mărcii legal înregistrate) şi lipsit de orice defect. În condiţiile respectării instrucţiunilor de întreţinere, produsul prezintă parametri de calitate şi performanţe normale (la care consumatorul se poate aştepta în mod rezonabil), date fiind natura şi scopul pentru care a fost realizat produsul, pe durata medie a utilizării. Trebuie să luaţi în considerare faptul că, odată cu timpul şi cu purtarea, toate produsele vor da semne de uzură, iar aceasta nu reprezintă un defect.


Important: Garanţia se aplică doar în cazul în care cumparatorul face dovada achiziţiei produsului - este obligatorie prezentarea bonului de casă sau a facturii fiscale.

 
Modalităţi de asigurare a garanţiei: 

 • Garanţia va fi asigurată în cel mult 15 zile calendaristice de la data sesizării.

 • Repararea produsului

 • Înlocuirea produsului - dacă acesta nu poate fi reparat

 • Returnarea contravalorii produsului, daca nici repararea, nici inlocuirea nu sunt posibile. 

Condiţii în care garanţia devine inaplicabilă sau nulă

 • uzura morală şi uzura fizică normală a produsului

 • decolorarea produsului sau a unor părţi componente în urma expunerii prelungite la factori severi de mediu (soare sau la o altă sursă puternică de căldură, umiditate, ploaie, zăpadă, etc.)

 • deteriorări ale produsului în urma unor calamităţi (foc, cutremur, inundaţie, trăsnet, etc.), accidente, incendiere sau furt

 • defecte produse de transportul, manipularea şi depozitarea în condiţii improprii (temperatură şi umiditate excesive, şocuri termice - variaţii de tip cald / rece, imersare, etc.)

 • defecte cauzate de utilizarea neadecvată, în mod abuziv, incorectă, modificată a produsului şi/ sau în condiţii improprii, altele decât cele pentru care acesta a fost testat şi proiectat .

 • intervenţia, repararea sau modificarea făcută de persoane neautorizate, inclusiv vopsirea produsului

 • deteriorări ale produsului cauzate, voluntar sau involuntar, de şocuri mecanice (rupere, agăţare, lovire, zgâriere, etc.), animale de companie, rozătoare şi alţi dăunători

 • întreţinere defectuoasă (curăţarea folosind metode sau produse neadecvate)

 
Nu se consideră defecte de fabricaţie, ca urmare nu fac obiectul acordării garanţiei:

particularităţi ale pieilor naturale: nervuri, mici diferenţe de culoare, semne caracteristice şi neregularităţi - tocmai acest lucru arată autenticitatea şi calitatea pieilor din care sunt confecţionate produsele comercializate de SAASH.

micile neregularităţi şi imperfecţiuni ale produselor sau ale părţilor din produse confecţionate manual.

Recomandări generale privind îngrijirea încălţămintei:

-          Se interzice cu desăvârşire spălarea pantofilor în maşina de spălat!
-          SAASH nu răspunde pentru defectele apărute ca urmare a utilizării sau întreţinerii incorecte a produsului respectiv, precum şi pentru disconfortul provenit din purtarea încălţămintei de mărime nepotrivită.
-          După fiecare purtare, încălţămintea se curăţă şi se pune pe sanuri potrivite ca mărime şi format. Pentru a crea condiţii igienice de purtare şi a mări durata de folosire, se recomandă purtarea alternativă a 2-3 perechi de încălţăminte într-o perioadă de timp. Este interzisă spălarea cu apă a încălţămintei. Nu se folosesc înălbitori, detergenţi şi nici produse pe bază de solvenţi, substanţe de lărgire, curăţare, impermeabilitate, altele decât cele special destinate ingrijirii pielii naturale.
-          Încălţămintea umeda se usucă lent, la temperatura camerei, ferită de contactul direct cu sursele de căldură. Nu folosiţi uscarea la ventilator, calorifer, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură. Utilizarea in conditii de umezeala excesiva va face ca pielea din care este produsa incaltamintea sa sufere deformari iremediabile.
-          Feţele încălţămintei se vor feri de lovituri directe.
-          Evitaţi căldura excesivă care poate duce la reactivarea adezivilor şi dezlipirea tălpilor.
-         Feţele si talpa pantofilor trebuie protejate de contactul cu solvenţi, smoală, bitum moale sau alte materiale corozive, antiderapante sau substanţe de dezgheţare. De asemenea, evitaţi agăţarea sau călcarea în obiecte metalice ascuţite, resturi de sticlă, substanţe insecticide, uleiuri şi benzine, diluanţi, etc, aceste ducand la distrugerea talpii din piele naturala.
-          În cazul pantofilor cu talpă din piele şi cusături aplicate pe talpă, SAASH nu poate fi făcută responsabilă pentru defectele apărute ca urmare a imperfecţiunilor drumurilor, trotuarelor sau terenurilor unde s-au folosit pantofii.
-          Tălpile din piele nu au calităţi antiderapante, existând pericolul alunecării mai ales în sezonul umed.
-          Vă rugăm folosiţi un încălţător pentru a evita avarierea pantofilor în zona călcâiului.
-          Deoarece pielea cu care este căptuşită încălţămintea nu a fost tratată chimic în mod excesiv pentru fixarea pigmentului (cu scopul protejării pielii dumneavoastră), există riscul migrării culorii. Recomandăm purtarea ciorapilor asortaţi sau de culoare închisă.
-          Pentru întreţinerea interiorului, curăţaţi cu o carpă moale umedă şi evitaţi produsele care conţin acetonă, acizi, alcool, sau, oricare alte substante care nu au fost testate si recomandate de SAASH pentru acest tip de piele.
-          Tocurile îmbrăcate în piele sunt mai sensibile la purtat şi se pot degrada în urma conducerii autovehiculelor, a călcării în gratarele de scurgere, în cioburi de sticlă sau în bitumul moale de pe trotuare, în anotimpul cald. Nu folosiţi pe produsele din piele sau în apropierea acestora spray, acetonă, acid, uleiuri, benzen, insecticid,etc.

 

Atentie!

In cazul in care clientul cere personalizarea produsului intocmai dupa dimensiunile sale, ne asumam dreptul de a refuza returul coletului, in conformitate cu  Art. 10, lit. c, din OG 130/200: (“Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte”) care prevede: “contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid”.

Favoritele mele

Niciun produs favorit momentan

favorite_border 0
favorite_border 0