Modalitati de plata

A. Plata in numerar - Ramburs, la curier

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare.

Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii.

In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

B. Plata online prin card bancar

Cardurile acceptate pentru plata comenzii sunt cardurile de credit/debit Visa, Visa Electron, MasterCard/Maestro.
Folosind PlatiOnline ca metoda de plata cardul bancar de credit/debit comanda ta va fi procesata imediat.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele SAASH.RO.

Avand in vedere cadrul legislativ in vigoare coroborate cu termenele de livrare ale produselor, S.C. SAASH CONCEPT SRL isi rezerva dreptul de decontare a tranzactiilor efectuate prin card bancar in termen de maxim 20 zile de la data efectuarii platii de catre beneficiar.

Politica de securitate

Daca ai ales metoda de plata prin card credit/debit este necesar sa completezi un formular cu informatiile despre cardul tau.
Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure".

 

3D-Secure este un sistem antifraudă dezvoltat de Visa şi MasterCard. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele PlatiOnline, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz.

 

In plus, in cazul in care cardul tau a fost emis de catre o banca certificata in sistemul "3-D Secure", autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea ta in acest sistem – introducerea codului/parolei secrete stiute numai de tine, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

Favoritele mele

Niciun produs favorit momentan

favorite_border 0
favorite_border 0