Anca si Silvia Negulescu

Anca si Silvia Negulescu

Rochie maxi cu umarul gol
Availability:
1.644 lei

Rochie maxi cu un umar gol si fald asimetric lateral, fixat cu detaliu din piele naturala. Se inchide cu fermoar ascuns pe lateral. Este un item deosebit de elegant, ideal pentru evenimente speciale.

Rochie midi ivoire
Availability:
577 lei

Rochie midi ivoire, simpla, eleganta, cu spatele gol, creata sub semnatura Anca si Silvia Negulescu. Rochia poate fi purtata cu o pereche de sandale negre.

Rochie midi neagra
Availability:
556 lei

Rochie midi neagra, simpla, eleganta, creata sub semnatura Anca si Silvia Negulescu. Rochia poate fi purtata cu o pereche de sandale negre.

Vesta asimetrica simpla
Availability:
626 lei

Vesta asimetrica neagra. Vesta poate fi purtata impreuna cu o rochie neagra sau cu o salopeta si poate fi accesorizata cu o curea in talie (cureaua este inclusa).

Vesta asimetrica cu detalii de piele
Availability:
718 lei

Vesta asimetrica cu detaliu din piele naturala cu textura de reptila la nivelul umerilor. Vesta poate fi purtata impreuna cu o rochie neagra sau cu o salopeta si poate fi accesorizata cu o curea in talie.

Vesta asimetrica neagra
Availability:
439 lei

Vesta asimetrica cu detaliu din piele naturala la nivelul umerilor. Vesta poate fi purtata impreuna cu o rochie neagra sau cu o salopeta si poate fi accesorizata cu o curea in talie.

Afiseaza 8 produse din 8 produs(e)